PPP

PERSEVERANÇA
PERSPECTIVA
PACIÈNCIA

És trist que algú que té un do, que té una il·lusió i que té unes possibilitats excepcionals de fer quelcom bonic i important es vegi engolit per la societat i no pugui fer allò pel què realment ha nascut.

El problema és que amb tota aquesta incertesa econòmica que vivim, aquestes boniques històries escassejaran cada vegada més fins i tot del que ja ho estaven fent, i la inèrcia de la societat, que ens va limitant com a individus i traient-nos ambició, serà més cruel encara i generalitzarà que aquest tipus de personatges, emprenedors, amb una il·lusió, o fins i tot amb un do, acabin en una feina gris, on estan limitats, no poden superar-se, complir il·lusions i fer allò pel què han nascut.

L’efecte Paul Potts és treure’s aquesta cotilla, trencar amb el preestablert per a tu, amb el paper que algú t’ha assignat, lluitar per la qual cosa vols i intentar destacar, no autolimitar-te dins d’una societat o estructura mediocre.

Si creus que tens possibilitats, il·lusionis o “que has nascut” per fer alguna cosa en concret; lluita per això, que la situació econòmica ni t’intimidi ni et pari, crec que si sents que has nascut per a quelcom diferent has d’intentar almenys lluitar per això. Encara que fracassis.

  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: