PPP

PERSEVERANÇA
PERSPECTIVA
PACIÈNCIA

És trist que algú que té un do, que té una il·lusió i que té unes possibilitats excepcionals de fer quelcom bonic i important es vegi engolit per la societat i no pugui fer allò pel què realment ha nascut.

El problema és que amb tota aquesta incertesa econòmica que vivim, aquestes boniques històries escassejaran cada vegada més fins i tot del que ja ho estaven fent, i la inèrcia de la societat, que ens va limitant com a individus i traient-nos ambició, serà més cruel encara i generalitzarà que aquest tipus de personatges, emprenedors, amb una il·lusió, o fins i tot amb un do, acabin en una feina gris, on estan limitats, no poden superar-se, complir il·lusions i fer allò pel què han nascut.

L’efecte Paul Potts és treure’s aquesta cotilla, trencar amb el preestablert per a tu, amb el paper que algú t’ha assignat, lluitar per la qual cosa vols i intentar destacar, no autolimitar-te dins d’una societat o estructura mediocre.

Si creus que tens possibilitats, il·lusionis o “que has nascut” per fer alguna cosa en concret; lluita per això, que la situació econòmica ni t’intimidi ni et pari, crec que si sents que has nascut per a quelcom diferent has d’intentar almenys lluitar per això. Encara que fracassis.

Anuncis
  1. Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: