Un adéu històric

Avui fa dues setmanes justes que ja no sóc l’entrenador de l’EFAC Almacelles, i aquesta setmana també es compleixen els quatre anys que vaig firmar per aquesta entitat. Per a mi el balanç ha estat del tot positiu, i no parlo només dels resultats esportius.

Penso, i crec que així ho puc pensar, que a Almacelles hi tinc molts amics i espero que ho siguin per molts anys i no només de futbol.

Avui he llegit la carta publicada a Segre per …bé, uns bons amics. A ells els dedico aquest post com a resum de totes les mostres de suport i agraïment rebudes en aquests darrers dies, sense oblidar-me de donar les gràcies a tothom que se n’ha recordat de mi en un moment com aquest.

AMICS, GRÀCIES DE TOT COR

Anuncis
  1. #1 by Anonymous on 10/02/2009 - 5:29 PM

    Mira, amic, allò a què podem aspirar és a fer el que calgui fer en els moments de què disposem per dur a terme la petita o gran contribució a la causa corresponent. Hi has posat il·lusió, tècnica, seny i rauxa alhora; dit d’una altra manera, han conegut i deixat escapar un professional. Allà ells! Potser volen imitar els grans sent com són tan petits. L’empremta, però, queda allà, en les persones que han sabut apreciar la part més noble del teu pas per l’equip i l’afició almacellenca. JV

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: