VERITAT O MENTIDA?

Avui he rebut un correu que explica la relació entre Fleming i Churchill. La història explica que el pare de Winston Churchill va pagar l’educació de Fleming després que el pare d’aquest salvés Winston de la mort però aquesta fàbula és falsa. D’acord amb la biografia “Penicillin Man: Alexander Fleming and the Antibiotic Revolution”, de Kevin Brown, Alexander Fleming va dir que es tractava d'”una meravellosa fàbula” Font: Wikipedia

Comença la fàbula.
El seu nom era Fleming, i era un granger escocès pobre.
Un dia, mentre intentava guanyar-se la vida per a la seva família, va sentir un lament demanant ajuda que provenia d’un pantà proper. Va deixar caure les seves eines i va córrer al pantà. Allà va trobar fins i tot la cintura als fems humits i negres a un noi aterrit, cridant i esforçant-se per alliberar-se.
El granger Fleming va salvar el noi del que podria ser una mort lenta i espantosa.
L’endemà, va arribar un carruatge elegant a la granja. Un noble, elegantment vestit, va sortir i es va presentar com el pare del noi que el granger Fleming havia ajudat.
“Jo vull recompensar-lo”, va dir el noble. “Vostè va salvar la vida del meu fill”.
“No, jo no puc acceptar un pagament pel que vaig fer”, va contestar el granger escocès.
En aquell moment, el fill del granger va venir a la porta de la cabana.
” És el seu fill? ” Va preguntar el noble.”Sí”, el granger va contestar orgullosament.”Li proposo fer un tracte. Permeti’m proporcionar-li al seu fill el mateix nivell d’educació de què el meu fill gaudirà. Si el noi se sembla al seu pare, no dubto que creixerà fins a convertir-se en l’home del qual nosaltres dos estarem orgullosos”.
I el granger va acceptar.
El fill del granger Fleming va assistir a les millors escoles i al temps, es va graduar a l’Escola Mèdica del St. Mary ´ segon Hospital a Londres, i va seguir fins a donar-se a conèixer al món com el rebatejat Dr. Alexandre Fleming, el descobridor de la penicil·lina.Anys després, el fill del mateix noble que va anar segó del pantà estava malalt de pulmonia.
Qui va salvar la seva vida aquesta vegada?… La penicil·lina. El nom del noble? Sir Randolph Churchill. El nom del seu fill? Sir Winston Churchill
.

Algú va dir una vegada:

El que va, torna.

Treballa com si no necessitessis els diners.

Estima com si mai no haguessis estat ferit.

Canta com si ningú no escoltés.

Viu com si fos el Cel a la Terra.

Acaba la fàbula i el fitxer del PowerPoint rebut per correu.

Curiositat: El doctor Alexander Fleming, descobridor de la penicil·lina, va visitar les bodegues Domecq

el 1948. Malgrat la seva timidesa, va esbossar una frase que va quedar per a la història, referint-se al llevat que forma la flor del vi. Va dir: “Jo he descobert un fong que cura els malalts, però vostès en tenen un altre que ressuscita els morts”

Anuncis
  1. #1 by Carlos on 01/09/2007 - 12:00 PM

    Totes les fàbules són falses, si no no serien fàbules, sino històries. El que és veritat (de la buena) és que dilluns comença la feina. De tota manera, encara és un futurible, però em temo que dintre de dos dies serà història. Fins aleshores.CrlsGñi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: